21 stycznia 2016

Składniki: 1 kalafior, 4 pomidory, 5 ogórków gruntowych, 6 jajek, 6 rzodkiewek, 4 łyżki majonezu, pęczek szczypiorku, sałata do dekoracji. Wykonanie: Jajka gotujemy na twardo, zaś kalafiora gotujemy tak aby się nie rozpadał oczywiście w osolonej wodzie Pomidory, rzodkiewki i jajka kroimy w ćwiartki. Ogórki kroimy w słupki. Na dużym półmisku układamy sałatę, a na niej kalafior, pomidory, ogórki, jajka i rzodkiewki. Układamy tak jak nam się podoba, półmisek ma po prostu wy

K +
1


Przepis na sałatkę imprezową...
2.3 tys.




18 lipca 2012
Nie ma nic przyjemniejszego niż śniadanie we dwoje... :)
2.5 tys.
28 grudnia 2012

Czy ktoś kiedykolwiek jadł...
1.7 tys.
18 stycznia 2013

Lubicie dania jednogarnkowe?
2.6 tys.
23 stycznia 2013

Z cyklu "gadżety kuchenne"...
1.5 tys.
19 lipca 2013

Sa niezastąpione w kuchni!!!
3.6 tys.
2012 © Copyright www.wszystkookuchni.pl

[Regulamin] [Polityka Prywatności] [Reklama] [Kontakt] [O nas i Relacje Inwestorskie]




Wszelkie treści w serwisie są generowane przez użytkowników i właściciel portalu Wszystkookuchni.pl nie bierze za nie odpowiedzialności. Jeśli uważasz, ze dodane treści naruszają jakiekolwiek prawo (w tym prawa autorskie)