23 marca 2013

1 litr białego wytrawnego wina, 1szklanka suszonych kwiatów rumianku, tarta skórka z 1 pomarańczy, 4 łyżki miodu. Wlać wino do czystego słoja lub butelki. Dodać skórkę pomarańczową, rumianek. Przykryć i odstwić na 1 tydzień. Przecedzić przez filtr do kawy, dodać miód i wlać do czystego pojemnika. Uszczelnić i przechowywać przez okres od 3 miesiecy do 1 roku.

K +
39


Nalewka z białego wina i kwiatków rumianku...
1.4 tys.




18 lipca 2012
Nie ma nic przyjemniejszego niż śniadanie we dwoje... :)
1.9 tys.
28 grudnia 2012

Czy ktoś kiedykolwiek jadł...
1.1 tys.
18 stycznia 2013

Lubicie dania jednogarnkowe?
1.9 tys.
23 stycznia 2013

Z cyklu "gadżety kuchenne"...
1.1 tys.
19 lipca 2013

Sa niezastąpione w kuchni!!!
3.2 tys.
2012 © Copyright www.wszystkookuchni.pl

[Regulamin] [Polityka Prywatności] [Reklama] [Kontakt] [O nas i Relacje Inwestorskie]




Wszelkie treści w serwisie są generowane przez użytkowników i właściciel portalu Wszystkookuchni.pl nie bierze za nie odpowiedzialności. Jeśli uważasz, ze dodane treści naruszają jakiekolwiek prawo (w tym prawa autorskie)