28 października 2013
K +
406

Przepis na roladę szpinakowo - łososiową...
4.6 tys.




19 sierpnia 2012

W takiej kuchni…
818
20 września 2012
Tagi: jabłka|owoce

A może Ty?...
512
14 stycznia 2013

nie masz pomysłu na prekąske?
923
28 lutego 2013

Z cyklu "gadżety kuchenne"...
357
25 marca 2013
Składniki:
- 1 1/2 kg filetów z łososia
- pieprz cytrynowy do smaku
- czosnek w proszku do smaku
- sól do smaku
- 1/3 szklanki sosu sojowego
- 1/3 szklanki brązowego cukru
- 1/3 szklanki woda
- 1/4 szklanki oleju roślinnego

Wykonanie:
Filety z łososia dopraw pieprzem cytrynowym, czosnek w proszku i sólą.
W misce wymieszać razem sos sojowy, brązowy cukier, wodę i
olej roślinny, aż cukier się rozpuści. Rybę umieścić w dużej misce,
tak aby została szczelnie przykryta marynatą, odstawić 
do lodówki na przynajmniej 2 godziny.Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Dodaj odrobinę oleju na patelnię. Wyjmij łososia z marynaty i połóż na grillu.
Grillować od 6 do 8 minut z każdej strony.

400
2012 © Copyright www.wszystkookuchni.pl

[Regulamin] [Polityka Prywatności] [Reklama] [Kontakt] [O nas i Relacje Inwestorskie]




Wszelkie treści w serwisie są generowane przez użytkowników i właściciel portalu Wszystkookuchni.pl nie bierze za nie odpowiedzialności. Jeśli uważasz, ze dodane treści naruszają jakiekolwiek prawo (w tym prawa autorskie)